Alt Yapı Yenileme ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde yürütülen alt yapı onarım, yenileme ve kanal çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Son olarak Adabük Mahallesin ana yol üzerinde yağmur gideri kanal atma çalışması yapılarak tekrar yaşanacak olası su baskınlarına karşı önlem alındı.

Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin genelinde devam eden çalışmalar hiç ara vermeden devam ediyor,alt yapı bizim için en önemli konulardan bir tanesi, yıllardır ilçemiz için bir sorun teşkil ediyor.Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde inşallah en kısa sürede alt yapı artık sorun olmaktan çıkarak, yapılmakta olan çevre düzenlemeleri ile birlikte ilçemiz bir bütün olarak bambaşka bir hale gelecek.''dedi.

19 Ağustos 2013 / Okunma: 1132