Espiye Belediyespor Karatede Şampiyonluğa Koşuyor

Espiye Belediye Spor Karate branşında hızla yükseliyor. Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan yaşları 8 ile 10 arasında değişen  Ferman Kaya,Buğra Akmaz,Levent Usta,Betül Usta,Ayşe Kaya,Rumeysa Hacıalioğlu,Damla Yılmaz ve Ilgın Kurtul isimli öğrenciler Erzurum Palandökende Uluslar arası Karate şampiyonasına katılacak. Daha öncesinde Sakarya da katıldıkları Open Uluslararası Karate şampiyonasında Kata ve Kumite dalında dereceleri olan öğrenciler 2 kupa ve 6 madalyayla dönmüşlerdi. Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan KARA öğrencilerin bu şampiyonaya da azimle çalıştığını Espiyeyi en güzel şekilde temsil ederek döneceklerini belirtirken,maddi ve manevi  desteğini hiç eksik etmeyen Başkan Erol KARADERE ve Başkan Yardımcısı İbrahim YANIK’a teşekkürlerini sundu.

22 Ağustos 2013 / Okunma: 2278