Espiye Belediyespor Başarıyla Geri Döndü

23-25 Ağustos tarihleri arasında Erzurum ilinde düzenlenen 12 ülkenin katıldığı uluslar arası palandöken karate şampiyonasında Hasan Ali YÜCEL ilköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Espiye Belediye Spor Karate takımı Kata dalında 3. Oldu. Eğitmenliğini milli hakem ve antrenör Ercan Karanın yaptığı öğrenciler Rümeysa Hacıalioğlu, Damla Yılmaz ve Ayşe Kaya’dan oluşan grup ilçeye 3.’lük Kupası ve madalyalarıyla geri döndüler.

Öğrencilerin bu başarıları ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''Öğrencilerimizi ve onların bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum,gençlerimizi böyle başarılı,çalışkan görmek bizi ayrıca gururlandırıyor,bizde büyükleri olarak olanların geleceklerinde daha büyük başarılar kazanmaları için her zaman elimizden geleni yapacağız, onlar bizim geleceğe olan umudumuz.'' dedi

27 Ağustos 2013 / Okunma: 1503