Espiye'nin Görüntüsü Değişiyor

02.08.2013 tarihinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Espiye Şehir Girişi Peyzaj Projesi yapım çalışmaları başladı. İhale bedeli 250.000.00TL olan ve 90 gün gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedeflenen proje sayesinde,G.M.K Caddesi Peyzaj Düzenleme Projesi'nde de sona yaklaşılması ile Espiye bambaşka bir görüntüye bürünecek.

Proje dahilinde toplam 600m2 alan içinde; 5 adet kameriya, 3 adet dolmuş durağı, 1 adet saat kulesi, 55 adet çim aydınlatma armatürü, 41 adet led aydınlatma direği yapılarak vatandaşlarımızın gün içinde güzel zaman geçirebilecekleri bir alan ilçemize kazandırılacak.

Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin görünüşünü değiştirmek adına yaptığımız projelerden biri olan Espiye Şehir Girişi Peyzaj Düzenleme Projesi ile ilçemize daha modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra şehir girişinde bulunan dolmuş duraklarını da dağınık bir görüntüden kurtarıp daha kullanışlı ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bir hale getirmeyi planlıyoruz''dedi.

11 Eylül 2013 / Okunma: 2105