Başkan KARADERE'DEN Espiye Şehir İçi Dolmuşçularına Ziyaret

Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE şehir içi dolmuşçularını Adabük Mahallesi'ndeki duraklarında ziyaret etti.Durak başkanı Faruk DEMİREL'DEN durak hakkında bilgiler alan Başkan KARADERE daha sonra Kaymakam Osman BİLGİN'i de yanına alarak alınan  yeni araçların bir tanesi ile kısa bir test sürüşü yaptı.Dolmuş şoförleri ile sohbet eden Başkan KARADERE şoförlerinin kendisinden olan isteklerini ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyarette konuşan Başkan KARADERE'' Öncelikle yeni araç filonuzun size ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum,yeni araçlarınız Espiyelilere çok yakıştı,bizim halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor,artık şehir içi ulaşımlarını da kendilerine yakışır yeni,lüks araçlarla sağlayacaklar.Bölge halkına ve Espiyelilere sunduğunuz hizmetten ötürü hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Erol KARADERE'ye Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN ve Vatandaşlar eşlik etti.

11 Eylül 2013 / Okunma: 1882