Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bahçesi Yenileniyor

Espiye  Belediyesi ve  Espiye Kaymakamlığın iş birliği ile Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu  bahçesinde parke döşeme çalışması başladı. Çalışma tamamlandıktan sonra okul bahçesi daha modern ve kullanışlı hale getirilerek okula kazandırılacak.

Çalışmalarla  ilgili konuşan Başkan KARADERE "Espiye Kaymakamlığı ile beraber yürüttüğümüz bu çalışma sayesinde, Hasan Ali Yücel ilköğretim Okulu bahçesini yenileyerek, öğrencilerin ve öğretmenlerimizin hizmetine sunacağız. Espiye Belediyesi olarak eğitim-öğretime hangi alanda olursa olsun katkılarımız devam edecek. Eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdan, bu yüzden öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin standartlarını yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.’’dedi.

17 Eylül 2013 / Okunma: 1620