İlköğretim Haftası Süleyman Demirel İ.Ö.O'da Çoşkuyla Kutlandı

İlçemiz Süleyman Demirel İlköğretim Okulunda İlköğretim haftası kutlandı. Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin BAHADIR, Kaymakam Osman BİLGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÖZTÜRK, İlçe Emniyet Müdür E.Tayfun HOŞDİL, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay DOMA katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlanan programa Okul müdürü İbrahim KILIÇ, Ahmet ÖZTÜRK ve Osman BİLGİN günün anlam ve önemi belirten konuşmalar yaptılar. Okul öğrencilerinin şiirlerle ve folklor ekibinin gösterileriyle renklendirdiği program, son sınıf öğrencilerinin yeni başlayacak olan öğrencilere çiçekler vermesi ile son buldu.

Programla ilgili konuşan Başkan Yardımcısı Ersin BAHADIR "Eğitim bir bireyin kendi hayatını yönlendirdiği gibi bir ülkenin de geleceğini değiştiren en büyük faktörlerdendir. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.Onların en kaliteli ve en güvenilir eğitimi alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaktayız.Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

18 Eylül 2013 / Okunma: 1564