Müftülük Hizmet Binası ve Yatılı Kuran Kursu Törenle Açıldı

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile birlikte yeni hizmete girecek olan Müftülük binası ve yatılı kız Kuran kursunun açılışı töreni yapıldı .Açılış programı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.Ardından Kuran-ı Kerim okundu.Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY yaptı.Müftülük hizmet binası ve yatılı kız Kuran kursu yapımında maddi ve manevi emeği geçen tüm kişilere plaket verildi.Plaket töreninde İl Müftüsü Muhittin ORAL Belediye Başkanı Erol KARADERE'YE Katkılarından dolayı Espiye Belediyesi adına ve KARADERE ailesi adına iki ayrı plaket verdi.Kurdela kesme merasimi İl Müftüsü'nün duası ile  Başkan Erol KARADERE,Kaymakam Osman BİLGİN,Giresun İl Müftümüz Muhittin ORAL ve Diyanet İşlerine binayı bağışlayan merhum Mustafa GÖKALP'in kızı Fatma YILMAZ vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

4 Ekim 2013 / Okunma: 1561