Espiye Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır

Espiye Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezbahane ve kurban pazarı alanlarında çalışmalar başlattı.

Kurban satıcı ve kasapların daha iyi koşullarda hizmet verebilmeleri ve kurban satın alacak kişilerin iyi koşullarda alım yapabilmeleri için hayvan pazarı alanında çalışmalar başlattıklarını belirten Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE "Her Kurban Bayramı öncesi olduğu gibi bu yılda ön hazırlıklarımızı başlattık. Yaptığımız bu çalışmalar ile ilçemizde kurban alım-satımı ve kesimi bir düzen içerisinde yürütülmektedir. Bu düzeni sağlamakta belediyemizin görevidir. Çevre koşullarını iyileştirerek vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirmelerini sağlayacağız"dedi.

7 Ekim 2013 / Okunma: 1425