KARADERE Küçük Hemşerilerine Hoşgeldin Diyor

Espiye Belediyesi "Hoşgeldin Küçük Hemşerim" kampanyasına start verdi. Dünya'ya gözlerini Espiye ilçesinde açan çocuklar Espiye Belediyesi tarafından belgelendiriliyor. Ağustos ayından itibaren doğan çocuklara temel ihtiyaçlarına yönelik çeşitli hediyeler verilmeye başlandı. Espiye Aile Sağlığı Ve Toplum Merkezinden ilçemizde doğan çocukların kimlik ve adres bilgileri alınarak, hazırlanmış olan hediyeler ailelerin evlerine gerçekleştirilen ziyaretler ile veriliyor.

Başkan KARADERE ''Espiye Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımıza bir şekilde ulaşmak,onları sorunlarını dinlemek,ihtiyaçlarına, sıkıntılarına çözüm bulmak bizim asli görevlerimizdir. Bu nedenle başlattığımız bu kampanya ile dünyaya gelen küçük hemşerilerimize hoşgeldin demek, hem de ailelerine bebeklerin ihtiyaçları doğrultusunda katkıda bulunmak amaçlanmıştır. Verdiğimiz belgeler hayatlarında güzel bir hatıra olarak kalacak ve Espiye ilçesinin evladı olduklarını ve daima tüm ihtiyaçlarında ulaşabilecekleri bir yer olduğunu bilmelerini sağlayacaktır. '' dedi.

11 Ekim 2013 / Okunma: 1989