Hacıköy Yolu Betonlama Çalışmaları Tamamlandı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemizde yol çalışmaları durmaksızın devam etmekte olup, alt yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasının ardından ara vermeden asfaltlama.betonlama ve düzeltme çalışmalarına da başlandı.Çalışmalar dahilinde Hacı köy köyü dere mahalle mevkiinde betonlama çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili konuşan Başkan KARADERE "İlçemizde genel itibariyle yol çalışmalarımız devam etmekte. Alt yapıyı yenileyerek üst yapı çalışmalarımızı tamamlamaktayız, çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacaktır. Çalışmalar süresince bize büyük bir sabır örneği gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. " dedi.

22 Ekim 2013 / Okunma: 1153