Kemal Şahan Caddesi'nde Sona Yaklaşılıyor

Espiye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce yapımı devam eden G.M.K Caddesi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projesi dahilinde,bir süredir yapımı devam eden Kemal Şahan caddesi çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında artık sona yaklaşıldı.İlçemizin önemli şehir girişlerinden olan Kemal Şahan Caddesi eski görüntüsünden kurtarılarak,daha modern,kullanışlı ve Espiye'ye yakışır bir hale getiriliyor.

Proje ile ilgili konuşan Başkan Erol KARADERE''İlçemiz için en önemli caddelerden olan Kemal Şahan caddesini,yaptığımız çalışmalar sayesinde G.M.K Caddesi projesine ek olarak yenileyerek,halkımızın hizmetine sunacağız.Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizin yüzü tamamen değişmiş olup,halkımıza yakışır bir hale bürünecek.Espiye Belediyesi olarak hedefimiz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en yukarılara çekmek ve Espiye'yi hak ettiği noktaya taşımak.''dedi.

23 Ekim 2013 / Okunma: 1570