Çam Mahallesi'nde Büz Atma Çalışması Yapıldı

Espiye Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde, yağmur suyu, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu hattı yapım-onarım çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Çam Mahallesi Kürtünlü mevkiinde büz atma çalışması yapıldı.Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar bir program dahilinde sistemli olarak ilçe merkezi ve mahallelerde ara vermeden devam edecek.

Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin genelinde sürdürdüğümüz alt yapı,yol ve peyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor.Alt yapı bizim için en önemli konulardan bir tanesi, yıllardır ilçemiz için bir sorun teşkil ediyor.Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde inşallah en kısa sürede alt yapı artık sorun olmaktan çıkarak, yapılmakta olan çevre düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları ile birlikte ilçemiz bir bütün olarak bambaşka bir hale gelecek.''dedi.

25 Ekim 2013 / Okunma: 1150