Espiye Belediyesi'nden Hafta Sonu Mesaisi

Olumlu hava koşullarını iyi değerlendirmek adına gece gündüz, hafta sonu demeden çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Hafta sonu ekiplerimiz.Okul Sokağı,Okul Çıkmazı,Cevdet Sunay Caddesi,23 Nisan Caddesi ve Gül Suyu Sokağında yol çalışmalarını tamamladı. Bir ekibimizde Soner Karaman ve Mümtaz Tepe alan’da Çarşamba günü başlayan asfaltlama çalışmalarının devamında, Çam Mahallesi yolun da asfaltlanma öncesi çalışmalar tamamlanarak asfaltlamaya hazır hale getirildi.Aynı anda Cevdet Sunay caddesinde de içme suyu şebeke yenileme çalışması sürüyor.

Çalışmalar ile ilgili konuşan KARADERE ''ilçe genelinde Çalışmalarımızı geleceğe yönelik şekilde planlıyoruz. Sürekli yollarımızın yapılıp kazılmasındansa, yollarımızda tüm altyapının geçmesi ve ardından üstyapısının yapılması yapılacak en doğru çalışmadır, Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yüzden hafta sonu dahi çalışmalarımızı tüm hızıyla ve aralıksız sürdürüyoruz.Çalışmalarımız tamamlandığında halkımız daha modern ve daha rahat yollarda ulaşımını gerçekleştirecek. Her zaman yanımızda olan ve en büyük destekçimiz olan halkımıza bize gösterdikleri sabır için teşekkür ediyoruz. Hedefimiz daha yaşanılabilir bir Espiye , bu yüzde çalışmalarımız hiç durmadan devam edecek.''dedi.

28 Ekim 2013 / Okunma: 1185