29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90.Yıl dönümü Gazi Mustafa Kemal Caddesinde düzenlenen tören ile kutlandı.28 Ekim de Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan kutlamalar, 29 Ekim günü Gazi Mustafa Kemal caddesinde düzenlenen tören ile kutlandı. Tören öncesi Kaymakamımız Osman BİLGİN Kaymakamlık toplantı salonunda tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünden sonra törenin yapılacağı Gazi Mustafa Kemal caddesine geçildi.

Saygı duruşu ile başlayan Kutlama Programı , İstiklal Marşının okunmasından sonra, İlçe Kaymakamımız Sn. Osman BİLGİN tarafından günün anlam ve önemini ifade eden konuşma yapıldı. Kaymakamımızın konuşmasından sonra öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından , dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi ve halkoyunları gösterisi sunumu yapıldı.Kutlamalar Espiye 75. yıl Çok Programlı Lisesi Bandosu eşlinde tören geçitiyle son buldu.

29 Ekim 2013 / Okunma: 1780