10 Kasım ATATÜRKÜ Anma Programı Düzenlendi

Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılmasının 75.yılı olması nedeniyle İlçemizde anma programı gerçekleştirildi.Program ilk olarak 10 Kasım Pazar 08.45'de İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda ATATÜRK büstüne Espiye Belediyesi,Espiye Kaymakamlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin konulması,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Espiye Merkez 75.Yıl Ç.P.L'nin düzenlemiş olduğu anma programı ile devam etti.75.Yıl Ç.P.L salonunda düzenlenen anma programı saygı duruşu,İstiklal Marşı okunması,günün anlam ve önemini belirten konuşmalar,şiirler,öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisi ve Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatını anlatan slayt sunumu ile son buldu.

Anma töreni ile konuşan Başkan KARADERE''Türkiye Cumhuriyetinin banisi, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 75. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz,ve bu programı düzenleyip bizleri de aralarına davet eden öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.''dedi.

11 Kasım 2013 / Okunma: 1249