24 Kasım Öğretmenler Günü Espiye'de Çoşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü Espiye'de çoşkuyla kutlandı.Espiye İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından organize edilen Öğretmenler günü programı büyük ilgi gördü.Cumhuriyet Meydanı'nda başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören Espiye Atatürk Orta Okulun'da devam etti.Atatürk Orta Okulun'da yapılan törende Espiye Protokolü öğretmenleri yalnız bırakmadı.Çeşitli etkinlikler şiirler,skeç ve şarkılarla öğretmenlerin önemine vurgulanırken günün anlam ve önemini değinen Espiye Milli Eğitim Müdürü Salih DURMUŞ sonrasında protokol konuşmalarından sonra emekliye ayrılan öğretmenlere şeref belgesi verilirken, yeni öğretmenler yemin ettiler okullarda düzenlenen resim şiir,komposizyon yarışmalrında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Milli Eğitim Müdürü Salih DURMUŞ,Şube Müdürleri,İlçe Garnizon Komutanı Murat KÖRPINAR,Espiye Belediye Başkan Yardımcısı Ersin BAHADIR, İlçe Sağlık Müdürü Y.Hikmet DOMA,İlçe Müftüsü Kemal TÜRKSOY,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

25 Kasım 2013 / Okunma: 1407