Karadere Mahalle Yolu Asfaltlandı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce  yürütülen yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde belirlenen asfalt programı dahilinde son olarak ilçemiz Karadere Mahallesi yolu asfalt çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla İlgili Konuşan Başkan Erol KARADERE;"Belirlediğimiz program dahilinde Çam Mahallesi yolundan başlayarak,Karadere Mahallesi yolunu da asfaltlama işlemini bitirerek halkımızın hizmetine sunduk.Aynı şekilde ilçemiz merkezinde de çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.23 Nisan Caddesi ve Hüseyin Avni Caddesinde çevre düzenleme ve peyzaj  çalışmaları devam ederken, Espiye Şehir Girişi Peyzaj Projesi de aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalarımız tamamlandığında,ilçemiz daha modern ve halkımıza yakışır bir görünüme kavuşacak"dedi.

9 Aralık 2013 / Okunma: 1134