Espiye Belediyesi Şehir Girişi Peyzaj Projesi Hayata Geçiyor

Espiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Espiye Şehir Girişi Peyzaj Projesi yapım çalışmalarına devam ediliyor . İhale bedeli 250.000.00TL olan kısa bir sürede bitirilmesi hedeflenen proje sayesinde, Espiye bambaşka bir görünüme kavuşacak.Proje dahilinde toplam 600m2 alan içinde; 5 adet kameriya, 3 adet dolmuş durağı, 1 adet saat kulesi, 55 adet çim aydınlatma armatürü,41 adet led aydınlatma direği yapılarak vatandaşlarımızın gün içinde güzel zaman geçirebilecekleri bir alan ilçemize kazandırılacak.

Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin görünüşünü değiştirmek adına yaptığımız projelerden biri olan Espiye Şehir Girişi Peyzaj Düzenleme Projesi ile ilçemize daha modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra, şehir girişinde bulunan dolmuş duraklarını da dağınık görüntüsünden kurtarıp daha kullanışlı ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bir hale getirmeyi planlıyoruz''dedi.

9 Aralık 2013 / Okunma: 1602