Hüseyin Avni Caddesi Yeniliyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemizin bir çok noktasında devam etmekte olan alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hüseyin Avni caddesi üzerindeki alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çevre düzenleme vepeyzaj çalışmaları da ara vermeden yapılmaya başladı.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan KARADERE'' Hüseyin Avni Caddesi ilçemiz için önem taşıyan caddelerden bir tanesi,G.M.K Caddesi çevre düzenleme ve Peyzaj Projesi kapsamında şehir girişlerimizden bir tanesi olan Hüseyin Avni Caddesinin de alt yapı çalışmalarını ivedilikle tamamladıktan,sonra,çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına da başladık.Çalışmalarımız tamamlandığında Espiye çok daha farklı bir görünüm kazanacak. Amacımız ilçemize hizmet ve vatandaşlarımıza daha güzel bir yaşam alanı sağlamak ''dedi.

10 Aralık 2013 / Okunma: 1379