Cibril Mahallesi Yıldızlı Mevki'inde Büz Atma Çalışması Yapıldı.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen  ilçe merkezi ve mahallelerde, yağmur suyu, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu hattı yapım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde,son olarak Cibril Mahallesi Yıldızlı mevkiinde büz atma çalışması yapıldı.

Çalışmalarla İlgili konuşan Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin genelinde sürdürdüğümüz alt yapı,yol ve peyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor.Alt yapı bizim için en önemli konulardan bir tanesi, yıllardır ilçemiz için bir sorun teşkil ediyor.Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde inşallah en kısa sürede alt yapı artık sorun olmaktan çıkarak, yapılmakta olan çevre düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları ile birlikte ilçemiz bir bütün olarak bambaşka bir hale gelecek.''dedi.

11 Aralık 2013 / Okunma: 1234