Herkes İçin Spor Projesi Devam Ediyor

Espiye Belediyesi,Espiye Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile ''Herkes İçin Spor” projesi kapsamında;  Kros, Sahil Koşuları ve Bisiklet Turları organize edilmiş, "Okçuluk” Eğitimi ile ilgili çalışmalar başlamıştır.Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hareketli,sağlıklı ve daha sosyal bir yaşam kapsamındaki çalışmaları tüm Türkiye'de devam ediyor.Espiye Belediyesi,Espiye Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir araya gelerek ilçemizde de sağlıklı ve sosyal yaşam için temel şartlardan biri olan sporu daha yaygın hale getirebilmek için çalışmalar sürüyor, bu kapsamda ağır sporlar değil herkesin kolaylıkla yapabileceği,yürüyüş,bisiklet,okçuluk,kros vb. spor dallarında faaliyetler ve eğitimler düzenlenecek olup, herkesi bu projemize katılmaya davet ediyoruz.

Bilgi ve İrtibat İçin :

Espiye Belediyesi Halkla İlişkiler:0 (454) 611 41 51/ 117