23 Nisan Caddesi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce  ilçemizin bir çok noktasında devam etmekte  olan çevre düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak 23 Nisan caddesinde  alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından,çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları da ara vermeden yapılmaya başladı .

Çalışmayla  İlgili Konuşan Başkan KARADERE” Espiye Belediyesi olarak parke döşeme,alt yapı,beton yol ve asfaltlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Espiye Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde,belirlediğimiz programa bağlı kalarak,şehir merkezi ve bütün mahallelerimizdeki kapsayacak şekilde, yol çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

20 Aralık 2013 / Okunma: 1375