Hüseyin Avni Alpaslan Caddesi Çevre Düzenleme Çalışmalarında Sona Gelindi

Espiye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce yapımı devam ettirilen Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projeleri dahilinde,Hüseyin Avni Alparslan  caddesi çevre düzenleme çalışmalarında artık sona gelindi.İlçemizin önemli şehir girişlerinden olan Hüseyin Avni Alparslan Caddesi eski görüntüsünden kurtarılarak,GMK Caddesi ve Kemal Şahan Caddesi çevre düzenlemeleri ile birlikte bir bütün olarak,ilçemiz daha modern,kullanışlı ve daha kaliteli bir görüntüye bürünüyor.

Proje ile ilgili konuşan Başkan Erol KARADERE''İlçemiz için en önemli caddelerden olan Hüseyin Avni Alparslan  caddesine yaptığımız çevre düzenleme çalışmaları sayesinde yenileyerek,halkımızın hizmetine sunduk.Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizin yüzü tamamen değişmiş olup,halkımıza yakışır bir hale gelecek .Espiye Belediyesi olarak hedefimiz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en yukarılara çıkarmak  ve Espiye'yi hak ettiği noktaya taşımak.''dedi.

15 Ocak 2014 / Okunma: 1445