Cibril Mahallesi'nde Yol Tesviye ve Sıcak Asfalt Çalışması Yapıldı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce durmaksızın sürdürülen yol bakım-onarım,çakıllama,beton yol,asfaltlama ve yol tesviye çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.Bu çalışmalar kapsamında ilçemiz Cibril Mahallesi ana yol üzerinde yolun bozuk olan bölümlerine sıcak asfalt çalışması,yıldızlı mevkiinde de yağmur suyu kanal (büz) atma ve yol tesviye çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Yapılan Çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan Başkan KARADERE''Belediye ekiplerimiz ulaşımda sorun yaşanan ilçe merkezi ve mahallelerimizde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Mesai saati,hafta sonu gözetmeksizin vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Her şey Espiye'ye hizmet ve halkımızın ilçemizdeki yaşamlarını daha kolay,modern ve sorunsuz bir hale getirebilmek için.''dedi.

17 Ocak 2014 / Okunma: 1202