Espiye Belediyesi İtfaiye Amirliği 2013 Yılı Raporu

Espiye Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri geçtiğimiz 2013 yılı boyunca gece-gündüz demeden vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için verdiği mücadelede bir yılı daha geride bıraktı. 2013 yılında 19 adet yangına müdahale eden Belediye itfaiye ekipleri 4'ü arazöz 1 tanesi minibüs olmak toplam 5 araç ile Espiye halkına hizmet ediyor.

Konuyla İlgili Konuşan Başkan KARADERE ” İtfaiye ekiplerimiz 2013 yılında 19 adet yangına müdahale etmiştir. Aynı zamanda Espiye Belediyesi İtfaiye Amirliği olarak, kamu kurum ve kuruluşlarında yangın tatbikatı,temel yangın eğitimi, yangın söndürme cihazlarının kullanımı ve yangınlara müdahale yöntemleri eğitimleri vererek halkımızı bilinçlendirdik Espiye Belediyesi İtfaiyesi olarak doğal afet ve yangınlara her zaman hazırlıklıyız” dedi.

22 Ocak 2014 / Okunma: 1680