Başkan KARADERE GüzelYurt İlkOkulu Öğrencilerine Satranç Takım Hediye Etti

Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE GüzelYurt İlkOkulu'nda öğrenim gören öğrencilere satranç takımı hediye etti.Başkan KARADERE''Şahsım ve Espiye Belediyesi olarak eğitim-öğretime destek vermeye devam ediyoruz.Öğrencilerimizin de bizden bu konuda bir istekleri oldu,bizde onları kırmayarak bu konudaki eksikliklerini gidermeye çalıştık.Faydalı olabildiysek ne mutlu bize,yeter ki onlar eğitimlerini iyi ve eksiksiz bir şekilde tamamlayıp bizleri gururlandırsınlar.''dedi.

Sınıf öğretmeni Yavuz DEMİR ''Satranç öğrencilerimizin gelişimi açısından çok önemli bir zeka oyunu,öğrencilerimizde satranç oynamayı çok seviyorlar. Fakat yeterli ekipmanımız olmadığından öğrencilerimiz bu konuda eksik kalıyordu.Bizde Güzel Yurt İlkokulu olarak Espiye Belediyesi'nden bize bu konuda yardımcı olmalarını istedik.Sağ olsun Başkanımız Erol KARADERE isteğimizi kırmayıp aynı gün içerisinde satranç takımlarını okulumuza yolladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

22 Ocak 2014 / Okunma: 1146