Espiye Şehir Girişi Peyzaj Düzenleme Çalışmasında Sona Yaklaşılıyor.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.Bu çalışmalar kapsamında ilçemiz şehir girişinde yapımına başlanan peyzaj çalışmalarında artık sona çok az kaldı.

Proje ile ilgili konuşan Başkan KARADERE'' İlçemizin çehresini değiştirmek adına yaptığımız çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor.İlçemiz bölgemizin en önemli yerleşim alanına sahip,Giresun genelinde gerek yapılaşma gerekse şehirleşme anlamında genişleme açısından en müsait topraklara hakim.Bizde bunun bilincinde olarak ilçemizi önce ilimizde daha sonra sınırlar ötesinde daha iyi yerlere getirebilmek,dış görünüşüyle,alt yapısıyla daha modern,yaşam standartları en yukarılarda bir yer haline dönüştürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da hiç durmadan devam edeceğiz.''dedi.

28 Ocak 2014 / Okunma: 1463