Çam Mahallesinde Yol Bakım Onarım Çalışması Yapıldı.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde yürütülen alt yapı ve yol bakım-onarım, yenileme ve kanal çalışmaları devam ediyor.Bu bağlamda Çam Mahallesi Kürtünlü mevkiinde alt yapının geçtiği bölgelerde yol tesviye ve çakılama işlemi yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin genelinde devam eden yol çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyoruz.Alt yapı bizim için en önemli konulardan bir tanesi , yıllardır ilçemiz için bir sorun teşkil ediyordu .Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde alt yapı artık ilçemiz için sorun olmaktan çıktı, yapılmakta olan çevre düzenlemeleri ile birlikte ilçemiz bir bütün olarak bambaşka bir hale gelecek.''dedi.

29 Ocak 2014 / Okunma: 1191