Pasaj Sokak Çevre Düzenleme Çalışmalarında Sona Gelindi.

Espiye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce yapımı devam eden, Pasaj Sokak çevre düzenleme çalışmalarında artık sona gelindi. Eski görüntüsünden kurtarılarak,yeni görünümüne kavuşturulan Pasaj Sokak, aydınlatma lambalarının montaj işleminin de tamamlanmasının ardından tamamen bitmiş olacak.Yapılan çevre düzenlemeleri ile birlikte ilçemiz bir bütün olarak, gün geçtikçe daha modern,daha kullanışlı ve daha kaliteli bir görüntüye bürünüyor.

Proje ile ilgili konuşan Başkan Erol KARADERE'' Pasaj Sokağa yaptığımız çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte ilçemizin önemli alış-veriş merkezlerinden biri olan Pasaj Sokağı yeni hali ile halkımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizin yüzü tamamen değişmiş olup, halkımıza yakışır bir hale gelecek Espiye Belediyesi olarak hedefimiz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en yukarılara çıkarmakve Espiye'yi hak ettiği noktaya taşımak.''dedi.

5 Şubat 2014 / Okunma: 1238