Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen yol bakım-onarım,asfaltlama,beton yol,yol genişletme,tesviye,çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları tüm ilçe merkezi ve belediye sınırları dahilinde olan mahallelerimizde durmaksızın devam ediyor.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''İlçemiz merkezi ve tüm mahallelerimizde sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor.İlçemizi alt yapısıyla,yolları ile,çevre düzenlemeleriyle daha modern,yaşanması daha rahat bir yer haline getirebilmek için,ekiplerimiz hafta sonu,gece-gündüz demeden var güçleriyle çalışıyorlar.İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında,Espiye gerek görüntü,gerek yaşam standartları açısından bam başka bir hale gelecek.''dedi.

6 Şubat 2014 / Okunma: 1214