Ağalık Madenin Mahallesi'nde Büz Atma Çalışması Yapıldı.

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafındanilçe merkezi ve mahallelerdeyürütülen yağmur suyu, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu hattı yapım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde,son olarak ilçemiz Ağalık Madeni Mahallesi Çımaklı Mevki’inde büz atma çalışması yapıldı.

Çalışmalarla İlgili konuşan Belediye Başkanı Erol KARADERE'' İlçemizin genelinde sürdürdüğümüz alt yapı,yol,çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor.Alt yapı bizim için en önemli konulardan biri bu yüzden çalışmalarımız kapsamlı bir şekilde devam ediyor.Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde alt yapı artık sorun olmaktan çıkacak, yapılmakta olan çevre düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları ile birlikte ilçemiz bir bütün olarak bambaşka bir hale gelecek.''dedi.

10 Şubat 2014 / Okunma: 1415