Karadere Mahallesi Gençlerinden Başkan KARADERE'YE Büyük Destek

Belediye Başkanı Erol KARADERE gerçekleştirdiği mahalle toplantıları çerçevesinde, dün akşam saat 18:00'da Ak Parti ilçe binası toplantı salonunda,ilçemiz Karadere Mahallesi gençleri ile bir araya geldi.Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda,Başkan KARADERE bu zaman kadar ilçemize yapılmış ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgiler verdi.Daha sonra gençlerin kendinden olan isteklerini ve sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı KARADERE''Öncelikle toplantıya katılan tüm gençlerimize çok teşekkür ediyorum.Siz değerli gençlerimizin yanımızda olduğunu görmek bize ayrı bir gurur ve güç veriyor.Ben hem şahsım Erol KARADERE olarak hem de Espiye Belediye Başkanı olarak bana verdiğiniz bu destek ve yetki ile her zaman Espiye halkının her türlü sıkıntılarında ve ihtiyaçlarında yanında olmaya devam edeceğim.Siz gençler bizim yanımızda oldukça ilçemiz daha hızlı gelişmeye devam edecek''dedi.

14 Şubat 2014 / Okunma: 1390