Adabüklü Kadınlardan Başkan KARADERE’ye Büyük Destek.

Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE gerçekleştirdiği mahalle toplantıları kapsamında dün akşam saat 19:00’da ilçemiz Adabük Mahallesi Ak Parti secim bürosunda Adabük Mahallesi bayanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bayanların kendinden olan isteklerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan KARADERE " Adabük Mahallesi Bayanlarına yönelik düzenlemiş olduğumuz toplantıya katılan herkese çok teşekkür ediyorum, hayatımızda büyük rol oynayan kadınlarımızı,annelerimizi yanımızda görmek bizim için büyük onur ve gurur.Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda Adabüklü kadınlarımızın bizden beklenti istek ve sıkıntılarını dinledik ve elimizden geldiği kadar çözüm bulmaya çalıştık. Ben hem şahsım Erol KARADERE olarak hem de Espiye Belediye Başkanı olarak başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak şartıyla tüm vatandaşlarımızın her türlü sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu tür toplantılarımız tüm vatandaşlarımızı tek tek dinleyene kadar devam edecektir. ” dedi.

15 Şubat 2014 / Okunma: 1463