G.M.K Caddesi Çevre Düzenleme Çalışmalarında 2.Bölüm Başlıyor

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çevre düzenleme çalışmaları dahilinde,ilçemizin en önemli caddesi olan G.M.K Caddesi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projesi'nde ikinci bölüm çalışmaları başladı.

Proje ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''İlçemizin tam merkezinde bulunması ve ekonomik açıdan can damarı olan G.M.K Caddesi çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz.İlk olarak ilçemiz merkezinden geçen  bölümünün alt yapı ve peyzaj çalışmalarını tamamladık.Öte yandan G.M.K Caddesinin Esentepe Mahallesine uzanan bölümününde alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirerek,hiç ara vermeden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına başladık.İnşallah en kısa sürede caddemizin bu bölümdeki çalışmalarını da tamamlayarak ilçemizi bir bütün olarak daha modern ve yaşanması daha kolay bir şehir haline getireceğiz.''dedi.

25 Şubat 2014 / Okunma: 1343