Karadere Mahallesi'nde Yol Yol Bakım-Onarım Çalışması Yapıldı

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına sürdürülen,yol bakım-onarım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.Bu çalışmalar dahilinde son olarak ilçemiz Karadere Mahallesi Karaerik mevkinde yol tesviye çalışması yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan KARADERE''İlçemiz merkezi ve belediye sınırları içerisinde olan tüm mahallelerimizde,ulaşım,alt yapı,içme suyu sorunlarını ortadan kaldırmak adına yaptığımız çalışmalar,gece-gündüz,hafta sonu demeden aralıksız devam ediyor.İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalarımızı tamamlamış olacağız.Bu süreç zarfında bize büyük sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.''dedi.

25 Şubat 2014 / Okunma: 1175