İstanbul Espiye Dernekler Federasyonu Kuruldu

22.02.2014 Cumartesi günü Zeytinburnu Öğretmen evinde,İstanbul,Gebze,Bursa Espiye dernekleri,Espiye köy dernekleri ve çok sayıda gurbetçi vatandaşımızın katılımları ile geniş çaplı bir dayanışma yemeği ve toplantı gerçekleştirildi.Toplantıda ayrıca gurbette bulunan tüm Espiye dernekleri  ''Espiye Dernekler Federasyonu'' adıyla aynı çatı altında toplandı.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Başkan KARADERE''Öncelikle bu güzel organizasyonu yapıp bizleri de davet eden herkese çok teşekkür ediyorum.Espiyeliler olarak memleketimizden uzakta,bu organizasyon sayesinde bir araya gelerek hasret giderme fırsatı bulduk.Espiye'yi geliştirmek,güzelleştirmek adına fikir alışverişlerinde bulunduk.Verimli bir toplantı olduğuna inanıyorum,emeği geçen herkese tekrar çok teşekkürlerimi sunuyorum.''dedi.

Espiye Dernekler Federasyonu dayanışma toplantısına Espiye Belediye Başkanı Erol KARDERE,Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN,Espiye Dernek Başkanları ve çok sayıda Espiyeli vatandaş katıldı.

26 Şubat 2014 / Okunma: 1826