Espiye'de Umreciler Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 Yılı Umre Organizasyonu çerçevesinde Espiye İlçe Müftülüğüne Kayıt Yaptıran toplam 80 umreci 15 günlüğüne kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı uğurlama töreni Espiye merkez ve Ulu Camisi önünde yapıldı.

Törene Espiye Müftüsü Kemal Türksoy, vaiz, Ahmet Yılmaz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve umreci yakınları katıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından İlçe Müftüsü Kemal Türksoy ve Merkez Cami İmam Hatibi Gencağa Küçük birer konuşma yaparak, dua yaptı.

Espiye Cibril Mahallesi cami İmam Hatibi Mehmet Yılmaz, Kaleboynu Mahalle Cami İmam Hatibi Mustafa Arslan ve emekli müftü Mehmet. Bal’ın kafile başkanlığında 80 umreci yakınlarıyla vedalaşarak, kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

4 Mart 2014 / Okunma: 1293