• AĞALIK MAHALLESİ YOL GENİŞLEME VE ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemiz Belediyesi Cadde, sokak ve mahallelerde alt yapı, parke döşeme,betonlama ve yol genişletme ve çakıllama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye İlçe merkezi ve bağlı mahalle yollarındaki yol genişletme ve çakıllama çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme ve çakıllama çalışmalarını sürdürüyor.İlçemiz Ağalık Madeni mahallesi yolunda yol

• KAYAMAKAMLIK BAHAR KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Espiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında maçlar oynanan final maçı ile sona erdi. Finalde Çarşıspor'u 3-0 yenen Çamspor şampiyon,Çarşıspor ikinci oldu.Espiye ilçe stadında oynanan maçlar da büyük çekişmelere sahne oldu. 4 grup halinde oynanan 15 takımının katıldığı ve kıyasıya mücadele eden takımlar arasında oynanan final maçında geçen yılın şampiyonu olan Çamspor kupayı 5.kez aldı.

• AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TATLI'DAN SOĞUKPINAR'A ZİYARET

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı,Soğukpınar beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Soğukpınar beldesinde ziyaretlerde bulunan Adem Tatlı, 12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçiminin önemini anlattı. Soğukpınar belde belediye Başkanı Özcan Özdemir'de ziyaret eden Milletvekili adayı Adem Tatlı, Başkan Özdemir den belde hakkında bilgiler aldı.

• PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz Belediyesi alt yapı ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye İlçe merkezindeki mahalle, cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme ve alt yapı çalışmaları sürüyor.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz Adabük Mahallesi Bahçelievler ve Kirazlık Caddesi,Bahadır arsaları mevkiinde parke döşeme ve bordür çalışması yapılması için alt yapı çalışması yapılıyor.

7 Haziran 2011