• Espiye Gülburnu Köyü Taşbaşı Cami'nin yenileme çalışması başlatıldı

Espiye Gülburnu Köyü Taşbaşı Cami'nin yenileme çalışması başlatıldı.

21 Mayıs 2013

Başkan KARADERE'den Üniversite öğrencilerine Yemek

17 Mayıs 2013

• Başkan KARADERE’den Esnaf Ziyareti

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere; G.M.K. Caddesi Dörtyol mevkiinde bulunan esnafları ziyaret etti.

16 Mayıs 2013

• Vali Şahin Espiye'de İncelemelerde Bulundu

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Espiye ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

16 Mayıs 2013

• Anneler Günü

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'nin Anneler Günü Mesajı

11 Mayıs 2013

• Espiye Myo'da Mezuniyet Töreni Yapıldı

Espiye Meslek Yüksek Okulu'nda 3.cü Mezuniyet Töreni Yapıldı. Espiye Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

9 Mayıs 2013

• Espiye standı büyük ilgi gördü

Espiye Belediyesi’nin organize ettiği standımız, ziyarete gelen herkes tarafından, en beğenilen stand seçildi.

• Trafik Haftası Kutlandı

Trafik Haftası Espiye ilçesinde kutlandı. Uluslararası Karayolu Güvenlik Haftası" ülke genelinde olduğu gibi Espiye ‘de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

• Espiye Sahili Canlandı

Yaz mevsimi gelmesi nedeniyle Espiye ilçesinde parklar canlandı.

• Karadere’ den Üniversite öğrencilerine destek

Espiye Meslek Yüksek Okulu öğrencileri İlköğretim Okullarını güzelleştirmeye, boyamaya başladılar.

• 23 NİSAN’I ÇOŞKUYLA KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle ilçemizde kutlandı.

• Karadere, Yıldırım’a taziye ziyaretinde bulundu

Espiye belediye Başkanı Erol Karadere Espiye ilçesi Yeniköy Köyünü ve Espiye tekstili ziyaret etti.

• Karadere, Yeniköyü ziyaret etti

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere Yeniköy Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

• BAŞKAN KARADERE'DEN 23 NİSAN MESAJI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

• GÜLLERİN EFENDİSİ GÜLLERLE KARŞILANDI

Espiye’de ''Hz. Peygamber ve İnsan onuru “ Konulu Konferans Düzenlendi. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ''Hz. Peygamber ve İnsan Onuru ” konulu konferans düzenlendi.

• KARADERE ‘DEN KUTLU DOĞUM MESAjI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, ''Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamberimiz Hz. Muhammed Kuranı Kerim'in insanlığa vaaz ettiği şahsiyet ve yaşantının en yüce örneğidir'' dedi. Karadere, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Hz. Muhammedi anlamanın aynı zamanda yüce dinimiz İslam’ı anlamak demek olduğunu belirtti. Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammedin Kuranı Kerim'in insanlığa vaaz ettiği şahsiyet ve yaşantının en yüce örneği olduğunu vurgulayan Karadere, şunları kaydetti: ''Onun sünnetlerine riayet etmek dinimizi doğru yaşamak anlamına gelmektedir. Dünyanın geçici meşgaleleri altında insanlığın bunalım, buhran, ızdırap ve arayış içinde olduğu zamanımızda dünya ve ahirette huzur ve mutluluğun yegane reçetesi, Peygamber Efendimizin sünnetine ve onun insanlığa rahmet olarak getirdiği Kuranı Kerim'e sımsıkı sarılmaktır. Alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan Peygamber Efendimiz, üstün insani özelliklere sahip, en güzel ahlaklı, müminlere ve diğer insanlara karşıçok merhametli oluşuyla insanlığa Allah'ın bir lütfudur.''

15 Nisan 2013