• Vali Şahin Espiye'de İncelemelerde Bulundu

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Espiye ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

16 Mayıs 2013

• Anneler Günü

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'nin Anneler Günü Mesajı

11 Mayıs 2013

• Espiye Myo'da Mezuniyet Töreni Yapıldı

Espiye Meslek Yüksek Okulu'nda 3.cü Mezuniyet Töreni Yapıldı. Espiye Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

9 Mayıs 2013

• Espiye standı büyük ilgi gördü

Espiye Belediyesi’nin organize ettiği standımız, ziyarete gelen herkes tarafından, en beğenilen stand seçildi.

• Trafik Haftası Kutlandı

Trafik Haftası Espiye ilçesinde kutlandı. Uluslararası Karayolu Güvenlik Haftası" ülke genelinde olduğu gibi Espiye ‘de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

• Espiye Sahili Canlandı

Yaz mevsimi gelmesi nedeniyle Espiye ilçesinde parklar canlandı.

• Karadere’ den Üniversite öğrencilerine destek

Espiye Meslek Yüksek Okulu öğrencileri İlköğretim Okullarını güzelleştirmeye, boyamaya başladılar.

• 23 NİSAN’I ÇOŞKUYLA KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle ilçemizde kutlandı.

• Karadere, Yıldırım’a taziye ziyaretinde bulundu

Espiye belediye Başkanı Erol Karadere Espiye ilçesi Yeniköy Köyünü ve Espiye tekstili ziyaret etti.

• Karadere, Yeniköyü ziyaret etti

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere Yeniköy Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

• BAŞKAN KARADERE'DEN 23 NİSAN MESAJI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

• GÜLLERİN EFENDİSİ GÜLLERLE KARŞILANDI

Espiye’de ''Hz. Peygamber ve İnsan onuru “ Konulu Konferans Düzenlendi. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ''Hz. Peygamber ve İnsan Onuru ” konulu konferans düzenlendi.

• KARADERE ‘DEN KUTLU DOĞUM MESAjI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, ''Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamberimiz Hz. Muhammed Kuranı Kerim'in insanlığa vaaz ettiği şahsiyet ve yaşantının en yüce örneğidir'' dedi. Karadere, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Hz. Muhammedi anlamanın aynı zamanda yüce dinimiz İslam’ı anlamak demek olduğunu belirtti. Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammedin Kuranı Kerim'in insanlığa vaaz ettiği şahsiyet ve yaşantının en yüce örneği olduğunu vurgulayan Karadere, şunları kaydetti: ''Onun sünnetlerine riayet etmek dinimizi doğru yaşamak anlamına gelmektedir. Dünyanın geçici meşgaleleri altında insanlığın bunalım, buhran, ızdırap ve arayış içinde olduğu zamanımızda dünya ve ahirette huzur ve mutluluğun yegane reçetesi, Peygamber Efendimizin sünnetine ve onun insanlığa rahmet olarak getirdiği Kuranı Kerim'e sımsıkı sarılmaktır. Alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan Peygamber Efendimiz, üstün insani özelliklere sahip, en güzel ahlaklı, müminlere ve diğer insanlara karşıçok merhametli oluşuyla insanlığa Allah'ın bir lütfudur.''

15 Nisan 2013

• LALELER MEYDANI SÜSÜLEDİ

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hükümet Konağı önü Cumhuriyet Meydanına kırmızı, beyaz, mor ve sarı renkte lale, sümbül ve mevsimlik çiçekler dikti. Bu alanlarda renkli görüntüler oluşturan laleler vatandaşların da ilgisini çekiyor. Cumhuriyet Meydanı ve şehir girişi gibi halkın yoğun olarak kullanıldığı yerler renkli laleler ve çiçeklerle donatılırken bölgeye gelenler de laleler önünde fotoğraf çektirmeden ayrılmıyor. Belediye başkanı Erol Karadere Cumhuriyet meydanını ışıklandırdık. Çiçeklendirdik. Açan lalelerin baharın simgesi olduğunu belirterek, “İnsanların gezintilerini renklendirebileceği mekânlar oluşturmak belediyecilik anlamında halka hizmet olarak sunulması gereken görevlerdendir. İlçemizin çeşitli yerlerindeki lale, sümbül ve mevsimlik çiçekler şehre renk katmıştır” dedi.

11 Nisan 2013

• REKTÖR ATTAR'DAN KARADERE'YE ZİYARET

İlçemize gelen Rektör Attar, ilk olarak Belediye Başkanı Erol Karadere’yi makamında ziyaret etti. Espiye’de bir yıl önce öğrenci sayısının 90 oluğunu ama bugün bu sayının 500 olduğunu söyleyen Rektör Attar, “Öğretim üyesi atama konusunda Espiye ilçesi bu konuda fakültelere adeta taş çıkaracak şekilde Espiye meslek yüksek okulu pilot okuldur, çünkü dört tane doktora yapmış öğretim üyesi var Espiye’de” dedi.Başkan Erol Karadere de Rektör Attar'a ziyaretin den dolayı teşekkür edip Rektör Attar ve beraberinde gelenlere öğlen yemeği verdi.

10 Nisan 2013

• POLİS HAFTASI ESPİYE'DE KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü Espiye'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçe Emniyet Teşkilatı adına Espiye Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törene Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına konulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Hafta nedeniyle Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil ve ilçe Kaymakamı Osman Bilgin günün önemini belirten birer konuşma yaptılar.

10 Nisan 2013