• ŞUBAT AY'I MELİS TOPLANTISI YAPILDI

Espiye Belediyesi 2012 Yılı Şubat ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

2 Şubat 2012

• MAHALLE VE KÖYLERDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Espiye belediyesi mahalle ve köy yollarında kar temizleme çalışmaları sürüyor.Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, yaptığı açıklamada, ilçe halkının mağduriyetini gidermek ve ulaşımı rahatlatmak için mahalle ve köy yollarındaki kar temizleme çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

2 Şubat 2012

• ADABÜK MAHALLESİ'NDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Belediyesi mahallelerde yol genişletme çalışmalarına hız verdi.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme ve çakıllama çalışmalarını sürdürüyor.İlçemiz Adabük Mahallesi Topallı Mevkinde yol genişletme ve çakıllama çalışması yapılıyor.

• BAŞKAN KARADERE''2012 YILI HİZMET YILI OLACAK''

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, belediye olarak yeni yılda da halka en iyi ve etkin hizmeti sunmayı kendilerine amaç edindiklerini söyledi.Başkan Karadere,2011 yılında halkın kendilerine yüklediği hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirme ve onlara hizmetin en güzelini sunma adına yürüttükleri çalışmaların gece gündüz devam ettiğini belirtti.

• DEVLET HASTANESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Yeni Espiye Devlet Hastanesinin yapımı sürüyor. Belediye Başkanı Erol Karadere yaptığı açıklamada, hastane inşaatının ihalesini alan firmanın hastane inşaatına başladığını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

• İL JANDARMA KOMUTANINDAN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Çetinbaş Başkan Erol Karadere'yi makamında ziyaret etti.İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Çetinbaş Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’yi makamında ziyaret ederek,çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere,Jandarma Albay İsmail Çetinbaş’a görevinde başarılar diledi.

18 Ocak 2012

• BAŞKAN KARADERE'den HASTA ZİYARETİ

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.Başkan Karadere, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık'ın katılımıyla gerçekleştirdiği ziyarette hastane başhekimi Yusuf Hikmet Doma ve hastane müdürü Ümit Abanoz'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

16 Ocak 2012

• ADABÜK MAHALLESİ'NDE YOL ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Belediyesi mahallelerde çakıllama çalışmalarına hız verdi.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme ve çakıllama çalışmalarını sürdürülüyor.İlçemiz Adabük Mahallesinde çakıllama çalışması yapılıyor.

• BEM-BİR-SEN SENDİKASI İLE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Espiye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Espiye Belediyesi'ndeki imza törenine Belediye Başkanı Erol Karadere,Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Mustafa Demir, belediye çalışanları ve sendika yöneticileri katıldı.

• ESPİYE BELEDİYESİ ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR

Espiye Belediyesi Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet yeni yükleyici iş makinası satın aldı.Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, “Göreve geldiğimizden bu yana Espiye halkının refah içinde yaşaması için bütün çabamızı ortaya koyarak çalışıyoruz.”dedi.

• BAŞKAN KARADERE'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, ''Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir'' dedi.Başkan Karadere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumsal gelişmede, demokrasinin sağlıklı işlemesi ve yerleşerek kökleşmesinde hayati bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarının, görevlerini çağdaş imkanlarla ve daha verimli şekilde yerine getirebilmelerini temenni etti.

• OCAK AY'I MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Espiye Belediyesi 2012 Yılı Ocak ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

6 Ocak 2012

• CİBRİL MAHALLESİNDE YOL KAZIMA VE ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Belediyesi mahallelerde yol kazıma ve çakıllama çalışmalarına hız verdi.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme ve çakıllama çalışmalarını sürdürüyor.İlçemiz Cibril Mahallesi Güneyköy Mevkinde yol genişletme ve çakıllama çalışması‏ yapılıyor.

5 Ocak 2012

• PLATİN GÜZELLİK SALONU'NUN AÇILIŞI YAPILDI

İlçemizde hizmet vermeye başlayan Platin Bayan Kuaförü’nün açılış töreni yapıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.Espiyede ki bayanlara hizmet veren Platin Bayan Kuaförü, dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi.

3 Ocak 2012

• BAŞKAN KARADERE'den YENİ YIL MESAJI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, 2011 yılının iyi ve kötü günleriyle birlikte geride kaldığını, gelen yeni yılın Türkiye'ye ve tüm insanlığa daha iyi günler getirmesini diledi.

30 Aralık 2011

• 2012 BELEDİYE BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Espiye Belediyesi'nin 2012 yılı tahmini bütçesi 15.000.000.00-TL olarak belirlendiği bildirildi. Espiye Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısında daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2012 yılı bütçesi kabul edildi. Belediyenin bütçesi meclis üyelerinin gerçekleştirdiği oylama sonucunda 15.000.000.00-TL olarak kabul edildi. Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,

28 Aralık 2011