• ÇAM MAHALLESİ KİREMİTÇİ MEVKİİnde PARKE ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemiz Belediyesi alt yapı ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye İlçe merkezindeki mahalle, cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme ve alt yapı çalışmaları sürüyor.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz Çam Mahallesi Kiremitçi mevkiinde parke döşeme ve bordür çalışması yapıldı.

24 Ekim 2011

• AĞALIK MADENİ MAHALLESİNDE ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Belediyesi mahallelerde çakıllama çalışmalarına hız verdi.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çakıllama çalışmalarını sürdürülüyor.İlçemiz Ağalık Madeni Mahallesi yol çakıllama çalışması‏ yapılıyor.

21 Ekim 2011

• DUROĞLU BELEDİYE BAŞKANI KILIÇASLAN'DAN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET

Duroğlu Belde Belediye Başkanı MURAT KILIÇASLAN Başkan EROL KARADERE'yi makamında ziyaret etti.Belde Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan Espiye Belediye başkanımız Erol Karadere’yi makamında ziyaret ederek,çalışmalar hakkında bilgiler aldılar,

21 Ekim 2011

• MEZBAHANE ALANI ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Belediyesi parke döşeme,asfaltlama,yol genişletme çalışmalarının yanı sıra bugünlerde kurban bayramına hazırlık için mezbahane alanında çakıllama çalışmaları yapılyor.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çakıllama çalışmaları bir an önce tamamlanıp kurban bayramına hazır hale getirilecektir.Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere yaptığı açıklamada;

19 Ekim 2011

• İLÇE STADINA 500 KİŞİLİK KAPALI TRİBÜN YAPILIYOR

Belediye Başkanı Erol Karadere yaptığı açıklamada; mevcut tribünün ihtiyacı karşılamadığı için açık tribünün yerine yeni kapalı tribün yapımına başlandığını ve bundan memnun olduklarını bildirdi.

12 Ekim 2011

• BAŞKAN KARADERE,KAPALI SPOR SALONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere ve Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Espiye Kapalı Spor Salonunda incelemede bulundu.

11 Ekim 2011

• ESPİYE BLD SPOR-4 ÜNYE BLD SPOR-1

Espiye belediyespor ligin ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçı 4-1 kazandı. SAHA: Espiye İlçe HAKEMLER: Serkan Sarıkaya ***, Mehmet Çelik ***, Ali Pınar ***

10 Ekim 2011

• EKİM AY'I MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Espiye Belediyesi 2011 Yılı Ekim ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

7 Ekim 2011

• TAZİYE

İlçemiz Karadere Mahallesinden Aligüloğullarından Ahmet oğlu,Orman Muhafaza Memuru Halil Ünal vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

6 Ekim 2011

• EMNİYET MÜDÜRÜ E.TAYFUN HOŞDİL'den BAŞKAN KARADERE'ye ZİYARET

Espiye Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil Başkan Karadere'yi makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere, "Espiye asayiş bakımından iyi durumda. Bu huzurlu ortamın korunması için el birliğiyle çaba harcamamız gerekiyor" dedi.

4 Ekim 2011

• SU DEPOLARINA İKİ TANE DEV JENERATÖRLER ALINDI

Espiye Belediyesi tarafından Su deposuna ve keson kuyuya iki adet jeneratör alındı.İlçemizde elektriklerin sık sık kesilmesi nedeniyle su kesintilerine karşı önlem alındı.

4 Ekim 2011

• BAŞKAN KARADERE'den CAMİLER VE DİN ADAMLARI HAFTASI MESAJI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Erol Karadere, İslam'ın kutsal saydığı değerlerin başında ve en önemlileri arasında cami ve mescitlerin geldiğini, camilerin, insanları manevi huzura kavuşturan merkezler olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

• BAŞKAN KARADERE YENİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Adabük Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni hastanenin çalışmalarını Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Yönetim kurulu üyesi Aydın Cebeci yerinde inceledi.

• ESPİYE BELEDİYESPOR BULANCAKTAN PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup'taBulancak İlçe Stadında oynanan karşılaşmada BulancakBelediyespor-Espiye Belediyespor 1-1 berabere kaldı.Espiye Bulancak tan 1 puanla döndü.

• AK PARTİ İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

AK PARTİ İlçe Teşkilatında İlçe Başkanlığı yönetimi için Delege Seçimi yapıldı.Delege seçimleri 01.10.2011 Cumartesi günü itibariyle başlatılmış olup Parti binasında Espiye Merkez Mah.Adabük,Cibril ve Çam Mahallelerinin Delege seçimleri yapılmıştır.

• BÖLGESEL AMATÖR LİGİNDE RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Espiye Belediye spor takımımızın rakipleri belli oldu.Türkiye Futbol Federasyonunca Bölgesel Amatör Ligi'nde(BAL) gruplar belirlendi. Temsilcimiz Espiye Belediy espor 3. Grup'ta yer aldı.

28 Eylül 2011