• YENİ HASTAHANE BİNASI YAPIMINA BAŞLANILDI

Espiye Devlet Hastanesinin İhalesini alan firma tarafından inşaatın yapılacak olduğu alana ilk kazma vuruldu.Temel atılması için yer açma çalışmalarının devam ettiği alanın bir an önce temel atmaya hazır hale gelinmesi için çalışılıyor.

14 Eylül 2011

• ÇAM MAHALLESİ KİREMİTÇİ MEVKİİnde PARKE ÇALIŞMASI YAPILACAK

İlçemiz Belediyesi alt yapı ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye İlçe merkezindeki mahalle, cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme ve alt yapı çalışmaları sürüyor.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz Çam Mahallesi Kiremitçi mevkiinde parke döşeme ve bordür çalışması yapılması için alt yapı çalışması yapılıyor.

13 Eylül 2011

• AÇILIŞ RUHSATI VE KALDIRIM İŞGALİ KONTROLÜ YAPILDI

Espiye Belediyesi;Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Yanık ve Çevre Kontrol Müdürlüğü Zabıta ekipleri tarafından kaldırım işgalleri ve iş yeri açma ruhsatı ile ilgili de denetimler sürüyor.

9 Eylül 2011

• TAZİYE

İlçemiz Adabük Mahallesinden Cebecioğullarından Merhum Mehmet Cebeci'nin oğlu,Merhum Selahattin ve Yusuf Cebeci'nin abisi,Naime Cebeci'nin eşi Saim Cebeci vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. İlçemiz Merkez Mahallesinden Siyamoğullarından Osman Kızı,Mustafa Özdemir'in eşi,Osman,Halil,Ali,Ayhan,Sevgi ve Songül'ün anneleri,Faruk ve Namık Güven'in ablası Şükran Özdemir vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. İlçemiz Gülburnu Köyünden Azmanoğullarından Hayrettin Küçük vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

• ADABÜK MAHALLESinde ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

İlçemiz Belediyesi ,ulaşımı rahatlatmak için Asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce sürdürülen çalışmalarda ilçemiz Adabük Mahallesi muhtelif yerlerinde asfalt yama çalışması yapıldı.

• EYLÜL AY'I MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Espiye Belediyesi 2011 Yılı Eylül ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.Belediye Başkanı Erol KARADERE’nin Başkanlık yaptığı toplantıya

• TAZİYE

İlçemiz Tikence Köyünden Çontoğullarından Merhm Yunus Çont'un eşii,Gazi Çont'un annesi Safinaz Çont vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

6 Eylül 2011

• AK PARTİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

AK Parti İlçe Teşkilatı,AK Parti Grup başkanvekilimiz Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli,AK Parti il Başkanı Sabri Öztürk,Giresun Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Karadere,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Kocaoğlu’nun katılımıyla toplantı salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde tüm partililerle bayramlaştı.Sayın Nurettin Canikli'nin bayramlaşmada yaptığı konuşmasında, "Sadece dini

5 Eylül 2011

• BELEDİYEMİZDE RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Ramazan Bayramı dolayısıyla belediyede bayramlaşma bayramın 2.gün hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle başladı.Hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Karadere gelen misafirleri makamında kabul etti.

5 Eylül 2011

• BAŞKAN KARADER'den RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Erol KARADERE Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan KARADERE yayınladığı mesajında; "Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Mübarek Ramazan ayının bitimiyle birlikte toplumsal önemi her geçen gün biraz daha artan dostluk ve kardeşliğin,barış ve huzurun bir vesilesi olan Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

• SANAYİ SİTESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

İlçemiz Belediyesi,Sanayi Sitesinde ulaşımı rahatlatmak için Asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce sürdürülen çalışmalarda Sanayi Sitesi yolunda asfaltlama çalışması yapıldı.

• BAŞKAN KARADERE'den 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni İle Belediye Başkanımız Erol KARADERE bir Açıklama Yaptı. Başkan KARADERE açıklamasında; "30 Ağustos: Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır.Türk milleti ve Ordumuz; 30 Ağustos Zaferi'yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevap en iyi şekilde vermiştir. Başkomutan Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır.

• TAZİYE

İlçemiz Çepni Köyünden Tekiroğullarından Mustafa Tekir'in oğlu,Salih,Ömer,İsmail ve Bilal Tekir'in Ağabeyi Avni Tekir vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

• BAŞKAN KARADERE'den KADİR GECESİ MESAJI

Espiye Belediye Başkanımız Erol KARADERE Kadir Gecesi ile ilgili yayınladığı mesajda; “Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Dinimizce bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu gecede kardeşlik bağları daha da derinleşecek, huzur iklimi berraklaşacaktır.Bir değer gecesi olan Kadir Gecesi, ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı bir gecedir. Başta şehrimiz olmak üzere, ülkemizde ve İslam aleminde huzur ve huşu içinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır.

25 Ağustos 2011

• TAZİYE

İlçemiz Hacıköy Köyünden Marazoğullarından Mehmet Akdeniz vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. İlçemiz Baladın mevkinden İshakoğullarından Merhum Mehmet Ergün'ün oğlu,Bahtiyar,Muhittin,Ahmet,Muzaffer,Musa Ergün'ün ağabeyleri Mustafa Ergün vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

19 Ağustos 2011

• CADDE VE SOKAKLARDA PATOZLA FINDIK ÇEKME YASAĞI BAŞLADI

Espiye Belediyesi tarafından fındık hasadının başlamasıyla beraber,çevre ve gürültü kirliliğine karşı şehir içerisindeki cadde ve sokaklarda patozla fındık çekmenin yasaklandığı bildirildi.

19 Ağustos 2011