• İLÇE STADINA 500 KİŞİLİK KAPALI TRİBÜN YAPILIYOR

Belediye Başkanı Erol Karadere yaptığı açıklamada; mevcut tribünün ihtiyacı karşılamadığı için açık tribünün yerine yeni kapalı tribün yapımına başlandığını ve bundan memnun olduklarını bildirdi.

12 Ekim 2011

• BAŞKAN KARADERE,KAPALI SPOR SALONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere ve Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Espiye Kapalı Spor Salonunda incelemede bulundu.

11 Ekim 2011

• ESPİYE BLD SPOR-4 ÜNYE BLD SPOR-1

Espiye belediyespor ligin ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçı 4-1 kazandı. SAHA: Espiye İlçe HAKEMLER: Serkan Sarıkaya ***, Mehmet Çelik ***, Ali Pınar ***

10 Ekim 2011

• EKİM AY'I MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Espiye Belediyesi 2011 Yılı Ekim ayı olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

7 Ekim 2011

• TAZİYE

İlçemiz Karadere Mahallesinden Aligüloğullarından Ahmet oğlu,Orman Muhafaza Memuru Halil Ünal vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

6 Ekim 2011

• EMNİYET MÜDÜRÜ E.TAYFUN HOŞDİL'den BAŞKAN KARADERE'ye ZİYARET

Espiye Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil Başkan Karadere'yi makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere, "Espiye asayiş bakımından iyi durumda. Bu huzurlu ortamın korunması için el birliğiyle çaba harcamamız gerekiyor" dedi.

4 Ekim 2011

• SU DEPOLARINA İKİ TANE DEV JENERATÖRLER ALINDI

Espiye Belediyesi tarafından Su deposuna ve keson kuyuya iki adet jeneratör alındı.İlçemizde elektriklerin sık sık kesilmesi nedeniyle su kesintilerine karşı önlem alındı.

4 Ekim 2011

• BAŞKAN KARADERE'den CAMİLER VE DİN ADAMLARI HAFTASI MESAJI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Erol Karadere, İslam'ın kutsal saydığı değerlerin başında ve en önemlileri arasında cami ve mescitlerin geldiğini, camilerin, insanları manevi huzura kavuşturan merkezler olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

• BAŞKAN KARADERE YENİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Adabük Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni hastanenin çalışmalarını Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Yönetim kurulu üyesi Aydın Cebeci yerinde inceledi.

• ESPİYE BELEDİYESPOR BULANCAKTAN PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup'taBulancak İlçe Stadında oynanan karşılaşmada BulancakBelediyespor-Espiye Belediyespor 1-1 berabere kaldı.Espiye Bulancak tan 1 puanla döndü.

• AK PARTİ İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

AK PARTİ İlçe Teşkilatında İlçe Başkanlığı yönetimi için Delege Seçimi yapıldı.Delege seçimleri 01.10.2011 Cumartesi günü itibariyle başlatılmış olup Parti binasında Espiye Merkez Mah.Adabük,Cibril ve Çam Mahallelerinin Delege seçimleri yapılmıştır.

• BÖLGESEL AMATÖR LİGİNDE RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Espiye Belediye spor takımımızın rakipleri belli oldu.Türkiye Futbol Federasyonunca Bölgesel Amatör Ligi'nde(BAL) gruplar belirlendi. Temsilcimiz Espiye Belediy espor 3. Grup'ta yer aldı.

28 Eylül 2011

• AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Eylül ay'ı toplantısı,partililerin yoğun katılımı ve coşkusu içinde yapıldı.Çakıroğlu düğün salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti AK Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Sayın Nurettin Canikli,Mehmet Geldi ve Adem Tatlı’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk,Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Kocaoğlu,Giresun Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karadere,Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma,AK Parti Espiye İlçe Teşkilatı yönetimi,Kadın Kolları yönetimi,Gençlik Kolları yönetimi,belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

26 Eylül 2011

• ÇAM MAHALLESİ KİREMİTÇİ MEVKİİnde PARKE ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Belediyesi alt yapı ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye İlçe merkezindeki mahalle, cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme ve alt yapı çalışmaları sürüyor.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz Çam Mahallesi Kiremitçi mevkiinde parke döşeme ve bordür çalışması yapılıyor.

23 Eylül 2011

• CİBRİL MAHALLESİnde SU DEPOSU YAPILIYOR

Espiye Cibril Mahallesine 100 tonluk su deposu ve terfi hattı yapılıyor.Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden içme suyu deposunun tamamlanma aşamasına geldiği, su terfi hattı çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.

22 Eylül 2011

• İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

İlköğretim Haftası, Espiye’de düzenlenen törenle başladı.Atatürk İlköğtreim Okulu’nda düzenlenen törene Espiye Kaymakamı Mitat Gözen,Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Şahin,Belediye Başkanı Erol Karadere,Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil,İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş,daire amirleri,okul müdürleri,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

20 Eylül 2011