• SANAYİ SİTESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

İlçemiz Belediyesi,Sanayi Sitesinde ulaşımı rahatlatmak için Asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce sürdürülen çalışmalarda Sanayi Sitesi yolunda asfaltlama çalışması yapıldı.

• BAŞKAN KARADERE'den 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni İle Belediye Başkanımız Erol KARADERE bir Açıklama Yaptı. Başkan KARADERE açıklamasında; "30 Ağustos: Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır.Türk milleti ve Ordumuz; 30 Ağustos Zaferi'yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevap en iyi şekilde vermiştir. Başkomutan Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır.

• TAZİYE

İlçemiz Çepni Köyünden Tekiroğullarından Mustafa Tekir'in oğlu,Salih,Ömer,İsmail ve Bilal Tekir'in Ağabeyi Avni Tekir vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

• BAŞKAN KARADERE'den KADİR GECESİ MESAJI

Espiye Belediye Başkanımız Erol KARADERE Kadir Gecesi ile ilgili yayınladığı mesajda; “Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Dinimizce bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu gecede kardeşlik bağları daha da derinleşecek, huzur iklimi berraklaşacaktır.Bir değer gecesi olan Kadir Gecesi, ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı bir gecedir. Başta şehrimiz olmak üzere, ülkemizde ve İslam aleminde huzur ve huşu içinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır.

25 Ağustos 2011

• TAZİYE

İlçemiz Hacıköy Köyünden Marazoğullarından Mehmet Akdeniz vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. İlçemiz Baladın mevkinden İshakoğullarından Merhum Mehmet Ergün'ün oğlu,Bahtiyar,Muhittin,Ahmet,Muzaffer,Musa Ergün'ün ağabeyleri Mustafa Ergün vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

19 Ağustos 2011

• CADDE VE SOKAKLARDA PATOZLA FINDIK ÇEKME YASAĞI BAŞLADI

Espiye Belediyesi tarafından fındık hasadının başlamasıyla beraber,çevre ve gürültü kirliliğine karşı şehir içerisindeki cadde ve sokaklarda patozla fındık çekmenin yasaklandığı bildirildi.

19 Ağustos 2011

• TAZİYE

İlçemiz Gülburnu Köyünden Kıdıloğullarından Raşit Kıdıl'ın oğlu,İlçemiz eski esnaflarından Mahmut Kıdıl vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. İlçemiz Arıdurak Köyünden Sofuoğullarından Şerif Turan'ın oğlu,Kazım ve Ziya Turan'ın kardeşleri,Espiye esnaflarından Sebahattin,Yılmaz ve Mehmet Turan'ın amcaları Hasan Turan vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

17 Ağustos 2011

• ESPİYE’DE ÜST GEÇİT IŞIKLANDIRILDI

Espiye’de geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan üst geçit köprüsü gibi ışıklandırıldı. Espiye Belediyesi ve Karayolları tarafından kurulan üst geçit, yine Espiye Belediyesi tarafından ışıklandırılarak estetik bir gece görünümüne kavuşturuldu. Esentepe mahallesi Petrol Ofisi karşısında kurulan üst geçit yaya trafiğinin güvenli şekilde yapılabilmesini sağlıyor.

16 Ağustos 2011

• TAZİYE

İlçemiz İbrahimşeyh Köyünden Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Dursun'un annesi Hatice Dursun vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. İlçemiz Cibril Mahallesinden Çapkınoğullarından Merhum Hacı Abdullah Çapkı'ın oğlu Hacı Ahmet Çapkın vefat etmiştir.Kendisine ALLAH(CC)'dan rahmet,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

16 Ağustos 2011

• ESPİYE BELEDİYESPOR KLUBÜ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Espiye Belediyespor Yeni Yönetimi iftarda buluştu.Espiye Belediyespor Başkanı Yusuf Veziroğlu öncülüğünde Park Pide salonunda düzenlenen İftar yemeğinde Espiye Belediyespor Onursal Başkanı ve Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere,Belediye Meclis Üyesi Nazım Önal,AK Parti Teşkilat Başkanı Coskun Nakışoğlu,Belediye Fen İşleri Müdürü Selim Dursun Ali Gürsoy,Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar,Aydın Cebeci,Yılmaz Cebeci,Çağlar Hasan Yamak,Murat Altuntaş,Şenel Perçin,Kemal Toraman,Aykut Yöndemir,Rıdvan Bodur,Ali Küçükaydın,Erkan Yılmaz,Hacı Kara katıldılar.

14 Ağustos 2011

• ÇINARLIK YOLU ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

İlçemiz Belediyesi,ulaşımı rahatlatmak için Asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce sürdürülen çalışmalarda Çınarlık yolunda asfalt yama çalışması yapıldı.

12 Ağustos 2011

• ESPİYE BELEDİYESİ FIRINLARDA DENETİM YAPTI

Espiye Belediyesi,fırınların sağlıklı koşullarda ve doğru gramda ürün üretimi yapılıp yapılmadığının tespiti için denetim yaptıklarını söyledi.

11 Ağustos 2011

• ÇÖP KONTEYNERLERİ TEMİZLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Espiye Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerince çöp konteynerleri temizlendi.Belediye Başkanımız Erol Karadere,yaptığı açıklamada;sıcak havayla beraber daha da artan çöp kokusu ve oluşan mikroplara karşı çöp konteynerleri temizleme çalışması yaptıklarını söyledi.

11 Ağustos 2011

• YENİ İTFAİYE ARACI ALINDI

Espiye Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için 24 metre uzunluğun da merdiveni olan,5000 litre su ve 250 litre köpük sıkma kapasiteli yeni tam donanımlı itfaiye aracı alındı.

10 Ağustos 2011

• ULU CAMİİ AVLUSUNDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI

Espiye Belediyesi tarafından İlçemizde çevresinin güzelleştirilmeye ihtiyacı camilerde çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Erol Karadere,yaptığı açıklamada;’’Belediye Fen İşleri

10 Ağustos 2011

• ESPİYE BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GENİŞLETİYOR

Espiye Belediyesi araç filosunu genişletiyor.Belediyemiz bünyesinde yolculuk yapacak vatandaşlarımızın toplu taşıma hizmeti için daha güvenli ve konforlu olan 32+1 kişi kapasiteli otobüs alındı.

4 Ağustos 2011

Nöbetçi Eczane