Haberler

• AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİMİZ SN. NURETTİN CANİKLİ VE GİRESUN MİLLETVEKİLLLERİMİZ'DEN ESPİYE'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Nurettin Canikli Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk ilçemizi ziyaret etti. AK Parti ilçe binasının önünde Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere,AK Parti Espiye ilçe başkanımız Ali Kemal Akkaya ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli, Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ve partilerle birlikte şehir içersinde yürüyerek İlçemiz Pazar yerinde toplanıldı.

17 Haziran 2011

• İSTİKRAR SÜRSÜN ESPİYE BÜYÜSÜN

Giresun'da, 24. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde sandıktan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) birinci parti olarak çıktı.Türkiye genelinde olduğu gibi Giresun'da da Pazar günü seçmen sandık başına gitti. 24. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Giresun'da 15 parti 4 milletvekilliği için yarıştı. Pazar günü saat 07.00'da başlayan oy verme işlemi, saat 16.00'da sona erdi. Oy verme işlemi sürecinde Giresun'da herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

14 Haziran 2011

• AĞALIK MAHALLESİ YOL GENİŞLEME VE ÇAKILLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemiz Belediyesi Cadde, sokak ve mahallelerde alt yapı, parke döşeme,betonlama ve yol genişletme ve çakıllama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye İlçe merkezi ve bağlı mahalle yollarındaki yol genişletme ve çakıllama çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme ve çakıllama çalışmalarını sürdürüyor.İlçemiz Ağalık Madeni mahallesi yolunda yol

• KAYAMAKAMLIK BAHAR KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Espiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında maçlar oynanan final maçı ile sona erdi. Finalde Çarşıspor'u 3-0 yenen Çamspor şampiyon,Çarşıspor ikinci oldu.Espiye ilçe stadında oynanan maçlar da büyük çekişmelere sahne oldu. 4 grup halinde oynanan 15 takımının katıldığı ve kıyasıya mücadele eden takımlar arasında oynanan final maçında geçen yılın şampiyonu olan Çamspor kupayı 5.kez aldı.

• AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TATLI'DAN SOĞUKPINAR'A ZİYARET

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı,Soğukpınar beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Soğukpınar beldesinde ziyaretlerde bulunan Adem Tatlı, 12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçiminin önemini anlattı. Soğukpınar belde belediye Başkanı Özcan Özdemir'de ziyaret eden Milletvekili adayı Adem Tatlı, Başkan Özdemir den belde hakkında bilgiler aldı.

• PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz Belediyesi alt yapı ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye İlçe merkezindeki mahalle, cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme ve alt yapı çalışmaları sürüyor.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz Adabük Mahallesi Bahçelievler ve Kirazlık Caddesi,Bahadır arsaları mevkiinde parke döşeme ve bordür çalışması yapılması için alt yapı çalışması yapılıyor.

7 Haziran 2011