Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Karadere, Umreden Dönen Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Mübarek Üç Ayların Başlangıcı Dolayısı İle Bir Mesaj Yayımladı.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Karadere’den 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretler.
Başkan Karadere Afrin Gazisine
Başkan Karadere Afrin Gazisine 'Geçmiş olsun' ziyareti
Başkan Karadere’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Cibril Mahallesinde Ulaşımına Alternatif Yeni Yol Çalışmaları Devam Ediyor.