Belediye Başkanımız Mustafa Karadere 15 Temmuz Darbe Girişimi
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 3. yıl dönümü Dolayısıyla mesaj yayımladı.
Giresun Gebze Espiyeliler Derneği ve Çevre köyleri 8. Otçu Göçü pikniğinde Buluştu.
Espiye Belediyesi’nin Koordinatörü Olduğu Proje Kapsamında Portekiz’ e Ziyaret Gerçekleşmiştir.
Cevabı Sandıkta Alacaklar
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Espiye Belediyesi’nce yürütülen “Geri Dönüşüm Ekonomisi için Yeşil Okullar” konulu AB projesi okullarda uygulanmaya başlandı.
Şehidimiz Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı
Başkan Karadere Şehidimiz P.Söz.Er Murat ŞAHİN İçin Taziye Mesajı Yayınladı
Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE
Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE'den Berat Kandili Mesajı
Belediye Başkanı Mustafa Karadere Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.