Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Espiye Belediyesi’nce yürütülen “Geri Dönüşüm Ekonomisi için Yeşil Okullar” konulu AB projesi okullarda uygulanmaya başlandı.
Şehidimiz Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı
Başkan Karadere Şehidimiz P.Söz.Er Murat ŞAHİN İçin Taziye Mesajı Yayınladı
Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE
Belediye Başkanımız Mustafa KARADERE'den Berat Kandili Mesajı
Belediye Başkanı Mustafa Karadere Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkanımız Musafa Karadere, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ESPİYE’DE ATIKLAR EKONOMİYE KAZANDIRILACAK